No more Rubio no more...it's Plain Gold



Jepp, skälet till att jag kört lite på halvfart på sistone är att jag tillsammans med ett gäng andra R&B-freaks hållt på och bakat ihop vad som ska bli Sveriges, och så småningom  världens, främsta R&B-sajt. Det känns extremt kul att få jobba vidare på R&B-bloggkonceptet tillsammans med kunniga, dedikerade människor.

Mer info om www.plaingold.com hittar ni på www.wifebeaterlove.se.

Jag tänkte avsluta med att posta en ny låt med Chris Brown, som ju blivit postad här på bloggen ett antal gånger. Den heter Cry No More, och har gått varm i iTunes hela dagen för min del.

Chris Brown - Cry No More

Vad ni än gör så glöm alltså inte att checka www.plaingold.com söndagen den 7:e december.



T-Pain, Akon & Kardinal Offishall



Det är verkligen inte varje dag jag uppdaterar bloggen för närvarande. Den mesta av min energi går för närvarande åt att  fila på hur jag ska förnya och förbättra mitt R&B-bloggande. Så det kommer att bli bättre inom kort, jag lovar. Tills dess ska jag försöka göra det värt något att besöka min sida och posta en del av all bra R&B som dyker upp där ute nu när det börjar närma sig jul.

T-Pains nya skiva släpps i butik nästa vecka och efter en skandal där iTunes lade ut skivan till försäljning redan förra veckan så finns den i lite halvsvag kvalitet att finna på nätet. Om den tänker jag inte prata nu utan väljer istället att posta en ny och officiell remix på skivans första singel och kanske bästa låt, I Can't Believe It. Den här gången har Lil Wayne bytts ut mot Akon och Kardinal Offishall, och framförallt Akon gör att låten får lite av ett nytt liv.

T-Pain Ft Akon & Kardinal Offishall - I Can't Believe It




RSS 2.0