Ryan Leslie, Cassie & Fabolous - Addiction

image30

Det har varit en lång, lång resa men nu verkar det äntligen som om Ryan "R-Les" Leslie får chansen att släppa sin första riktiga skiva, något som varit på G sedan 2005. Egentligen var hans självbetitlade album tänkt att släppas redan nu i juni men har av okänd anledning blivit framflyttad till slutet av augusti. Låt oss bara hoppas att det inte fortsätter med framflyttade datum utan att vi verkligen får höra resultatet av tre års hype när plattan kommer 28 augusti.

Precis som på Used 2 Be, en av de tidiga låtarna som släpptes ca 2005 så gästas nya Addiction av Fabolous och dessutom av Cassie. Den har väl inte riktigt vad som krävs för en singel, och just detta verkar ju vara Ryan Leslies brist. Han spottar ur sig bra och välproducerade låtar men det har varit väldigt få som stuckit ut tillräckligt för att han ska kunna ta upp kampen med de riktigt stora hitproducenterna inom genren. Me & U och The Way That You Move Girl är på rak arm de enda låtar av R-Les jag kan komma på som har DET. Samtidigt faller Ryan sällan ifrån och gör dåliga låtar utan det finns alltid en viss klass i det material som han lämnar ifrån sig. Just därför tror jag att vi har en riktigt stark fullängdare att vänta i slutet av sommaren även om de singlar som släpps fram till dess inte riktigt når till himlen.

På tal om vad som fått Ryan Leslie att skjuta fram sitt släpp till augusti istället för juni kan man ana att det till viss del är den tuffa konkurrensen i sommar som skrämmer. Det släpps ju en hel del intressant R&B i sommar eller vad sägs om Usher, Lloyd, Sean Garrett, Ashanti, R Kelly, Monica, Ne-Yo och Akon. Nåja, någon eller några av dem kommer säkert också att skjuta upp sina projekt men drömma går ju an.

Här är iallafall Addiction:

Ryan Leslie - Addiction

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0