LL & The Radio Killa



LL Cool J är en kul snubbe. Han släppte senast en skiva full av R&B-collabos. Sedan gick han snabbt ut och berättade att han snart skulle släppa en slags uppdatering eller uppföljare som visade hans "tuffa " sida. Nu närmar det sig release för den skivan så har tre av hittills tre läckta låtar R&B-gäster och radiovänliga produktioner. LL kan helt enkelt inte hålla sig borta från sin "Ladies Love"-image. Och varför skulle han? Alla vet att han en bra dag kan rappa skiten ur så pass duktiga rappare som Canibus och Kool Moe Dee om han vill men LL Cool J säljer aldrig några skivor när han försöker vara tuff. Det är när han rappar för brudarna som han finner sin plats här i världen, kommersiellt sett.

Den låt som troligen blir officiell förstasingel på Exit 13, som nya skivan heter, är Baby med allas vår skönsjungande The-Dream som ey-ey-eyar på som vanligt i refrängen. Och det är inte nån vågad gissning att The-Dream och "Tricky" Stewart även ligger bakom produktionen på denna låt, som borde kunna bli LL:s första topp 10-singel på ett tag.

The-Dream förblir kung ett tag till och LL Cool J kan räkna med fortsatta glåpord från hiphopskallarna och fortsatt kärlek från det motsatta könet.

LL Cool J Ft The-Dream - Baby


PS Med detta går jag på semester i två veckor och med start i helgen ska jag bara lapa medelhavssol i ett par veckor. Hasta Luego Ds





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0