Joe + Underdogs = Ren magi


Joe är på G med nytt album i september. Och även om hans kurva inte direkt pekat uppåt de senaste åren så är jag hyfsat hoppfull. Joe har lämnat skivbolaget Jive och är numera signad till Kedar Entertainment som är förre Motown-chefen Kedar Massenburgs label.

Vad detta gör för Joes karriär kan man bara spekulera i, men förhoppningsvis får vi se en tillbakagång till det Joe gör bäst, nämligen det mer avskalade och akustiska soundet med harmoniska ballader istället för samarbeten med G Unit etc.

Tydligen slår Joe på stort direkt och förutom att han släpper New Man i september så kommer ytterligare en skiva, Signature, i februari, och den skivan är utlovad som en renodlad balladskiva. Det blir något att se fram emot. Eller ja, båda skivorna blir något att se fram emot och räkna dagarna inför.

För någon vecka sedan dök Emergency Room upp och nu finns ytterligare en låt tillgänglig för provlyssning. Här är den och det är Underdogs-snubbarna som producerat. En helt underbar låt om jag får säga det:

Joe - Beautiful



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0