Chris Brown - Back 2 Back



Även om Chris Brown alldeles nyligen tryckt in ännu fler låtar på den redan späckade skivan Exclusive så fortsätter det läcka material som håller hög klass nog för att CB skulle kunna ha släppt en helt ny platta nu i sommar istället för att fortsätta casha in på föregångaren. Men men, det är väl knappast upp till Chris Brown själv att avgöra.

Det senaste läcket är signerat ballad-mästaren Bryan-Michael Cox och låten är ganska typisk en sådan han brukar bjuda oss på.

För övrigt blir det mer och mer tydligt att tronskiftet har skett på den kommersiella R&B-scenen. Medan den forne kungen Usher stagnerat och blivit tråkig så fortsätter Chris Brown gå från klarhet till klarhet.


Chris Brown - Back 2 Back

Kommentarer
Postat av: J.

Först och främst, grym blogg! Fortsätt leverera!



Har bara ett "klagomål", kan du inte ladda upp låtarna på z-share, så att man kan streama låtarna innan man bestämmer sig för att ladda ner den?



Props för bloggen åter igen!

2008-07-11 @ 23:08:57
Postat av: Rubionomore

Fast det är ju därför jag kör med speedyshare. Om du vänsterklickar på filen istället för "högerklicka-spara som" så får du låten streamad. Men visst, kanske ska prova z-share, för där är det ju nästan ännu enklare.

2008-07-12 @ 22:02:08
Postat av: Frank Dux

Enligt mig är zshare sjukt mycket sämre iom att man måste vänta 60 sekunder innan man får ladda ned den, plus att nedladdningen sen ligger tre klick bort istället för ett. Bökigt och tidskrävande.

2008-07-13 @ 15:06:24
URL: http://www.wifebeaterlove.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0