Alla vill jobba med The-Dream



Tänk hur en låt kan förändra tillvaron helt och hållet för en person. Innan Umbrella hade The-Dream redan en rad bra låtar i sin portfolio, men han var inte direkt hetast på marknaden. Men sedan han lärt världen att sjunga "Umbrella, ella, ey, ey" så verkar alla vilja jobba med The-Dream och det mesta han rör vid blir till guld. Bara i vår har vi hört singlar med Usher, Mariah Carey, Mary J Blige, Ciara och Karina Pasian som The-Dream legat bakom.

Och nu räcker det inte längre med att alla R&B-sångare sliter i honom utan The-Dream är även på väg att bli rapparnas nye refrängkung. Först ut var Plies och LL Cool J. Nu är det Young Chris från Roc-a-fella-duon Young Gunz som lånar världens hetaste låtskrivare till att lägga en skön refräng. Och som om inte detta räcker så har The-Dream även ett finger med i spelet på Gym Class Heroes kommande singel, Cookie Jar. Den låten har hit-potential så det skriker om det.

Som en bonus tar jag med en låt som både Lloyd och Sterling Simms spelat in och som bär The-Dreams typiska signum och där han även kan höras lite i bakgrunden, All I Need. Låten i sig är väl knappast det bästa man hört från The-Dream utan mer en utfyllnadslåt från Lloyds kommande platta, som börjar oroa mig något. Det som läckt på senare tid med Lloyd har varit minst sagt mediokert.

På tal om The-Dream så bör man hålla utkik efter två plattor som är på gång i slutet av sommaren. Både Dear Jayne och Karina Pasian har jobbat MYCKET med The-Dream, Tricky Stewart och L.O.S på sina respektive debutskivor. Det ska bli spännande att höra.


Young Chris Ft The-Dream - You Know I

Gym Class Heroes Ft The-Dream - Cookie Jar

Lloyd Ft The-Dream - All I Need

Sterling Simms Ft The-Dream - All I Need





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0