Ray J och Darkchild gör det igen

Ray J och Darkchild gör det igen

Det har skrivits mycket om Ray J på senare år men lite (ingenting alls) har handlat om hans musik. Och i ärlighetens namn är han ingen stor sångare, skriver inte själv några bra låtar och egentligen skulle han väl inte ens vara ett välkänt namn om inte hans syster råkat vara en av de största artisterna i R&B-världen.

Sedan länge har Ray J ofta samarbetat med Rodney "Darkchild" Jerkins och oftast har det fungerat väl. Förra skivan var riktigt usel, förutom just de låtar som Darkchild låg bakom. Den här gången har de tagit en låt som Rodney Jerkins tidigare gjort med lite annorlunda produktion åt One Chance (ett R&B-band som ligger på Ushers egna label). Låten heter Jumpoff och var bra då och är ännu bättre nu. Den passar perfekt till Ray J och än en gång verkar alltså samarbetet fungera. Titellåten på nya skivan All I Feel är för övrigt också signerad Rodney Jerkins, men håller inte riktigt samma klass.

Som bonus har jag lagt med Keep your head up från Ray J:s andra skiva This ain't a game. Den är ytterligare ett bevis för att Ray J bara borde göra musik när det är Darkchild som håller i spakarna.

Ray J - Jumpoff

Ray J - Keep your head up


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tycker verkligen Jump Off är en sjukt bra låt och håller med dig om att det alltid lyckas leverera tillsammans. man kan bara konstatera att ingen producent kommer i närheten av Rodney! Bästa låten på This ain't a game tycker jag nog neptunes producerade Out The Ghetto är! Grymt bra blogg iallfall ser fram emot att följa den

/royalrnb

2008-04-27 @ 12:49:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0