Mariah & Jeezy / Kellz & Mariah

Mariah & Jeezy


Det kan knappast ha undgått någon att Mariah Carey är tillbaka med ny skiva. Och som vanligt är den fylld till bredden med de största rapparna och de dyraste producenternas hantverk. Ändå låter faktiskt stora delar av E=MC2 oväntat slätstruken. Det finns å ena sidan knappt några utfyllnadslåtar men å andra sidan allt för få låtar som verkligen utmärker sig. Den här Scott Storch-proddade låten är dock en av de få att lyfta sig över mängden. Synd bara att jag har så svårt för Jeezy som gäst på R&B-låtar. Hans flow och röst lämpar sig inte riktigt här. Men men, en riktigt tung låt är det iallafall.

Mariah Carey featuring Young Jeezy - Side Effects


R Kelly har bland alla sina smeknamn kommit att kalla sig för "The Remix Killa" på senare tid och det är inte svårt att förstå varför. De senaste åren har han dykt upp otaliga remixer av andras låtar och bara slaktat allt motstånd. T.o.m när han som enda R&B-sångare bland en massa rappare fick en vers på Fat Joes Make it rain-remix så var det Kellz som lämnade intryck.

Mariah Carey å sin sida har inte direkt som vana att dyka upp på andras remixer men däremot att släppa minst en remix-version med inbjuna gäster till varje nytt singelsläpp.

Båda har dessutom legat i främsta ledet inom genren sedan mer än 15 år tillbaka och ändå har deras vägar aldrig korsats tidigare. Nåja, dags att ändra på det. It's Kellz & Mariah, bitches....

Mariah Carey featuring R Kelly - Touch my body (Remix)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0